Wij zijn vandaag gesloten

Het Parkpaviljoen

Kanoverhuur Zuiderpark ligt naast het Zuiderpark Paviljoen. Het zijn 2 gescheiden ondernemingen.
Voor vragen over de kanoverhuur kunt u bij ons terecht en voor vragen over het parkpaviljoen kunt u direct contact opnemen met het Parkpaviljoen.

 

Zuiderpark Paviljoen!


Het Zuiderpark paviljoen is gelegen tussen het Roggeveld en de Mamoetvijver in het Zuiderpark. Het park biedt vele mogelijkheden voor recreatie in alle seizoenen, zoals het bezoeken van de kinderboerderij, een partijtje midgetgolf of een mooie wandeling door het groen. Hierna is het goed toeven in het ZDRparkPaviljoen of op het terras aan het water. Geniet van wat te drinken, een lekkere lunch of een heerlijke pannenkoek terwijl u uitkijkt op de schitterende omgeving.Graag laten wij u ook kennis maken met de andere mogelijkheden die het Zuiderparkpaviljoen u kan bieden. U hebt iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bruiloft, verjaardagsfeest, diner, borrel, receptie of kraamfeest? Alles is mogelijk! Kijkt u een op onze Feesten of Spijzen pagina voor de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden van 25 tot 200 personen. Indien u andere ideeën of wensen heeft, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

De zakelijke gast is minstens zo belangrijk voor ons. Uw zakelijke bijeenkomsten, seminars, trainingen of uw kick-off meetings zijn bij ons in goede handen. De omgeving biedt volop mogelijkheden om ook op sportieve wijze te werken aan bijvoorbeeld teambuilding d.m.v. sport en spel. Het ZDRparkPaviljoen zelf biedt volop de ruimte om ook binnen eventueel in groepssessies verder te werken na een plenair gedeelte. Op onze pagina zakelijk vindt u een aantal mogelijkheden die wij aanbieden. In overleg kan dit uiteraard ook op uw eigen wensen samengesteld worden.

Wij liggen dicht bij de uitvalswegen naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam en zijn daardoor zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Vanaf het centrum van Den Haag ben je met tram 9 en 16 in 10 minuten in het Zuiderpark. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het Zuiderparkpaviljoen is een familiebedrijf dat waarde hecht aan een persoonlijke benadering. Wij zullen alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten!

Familie Lock Manche

Prijslijst

Vind hier de tarieven voor het huren van een kano.
Prijslijst

Fotoalbum

Vind hier al onze foto's
Fotoalbum

Vakantie

Vind hier alles over de vakanties
Vakantie

Offerte

Vraag nu een offerte aan!
Offerte

Nieuwsbrief

Zou u onze nieuwsbrief vol met aanbiedingen en nieuwe producten willen ontvangen?